Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Direcţia Judeţeană de Sport Vâlcea, activitate intensă sportivă

În primele zile ale acestei săptămână, între 18 – 20 aprilie a.c., Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, a organizat mai multe acţiuni cu caracter sportiv.

La Cupa „Dobrusa”, eveniment care s-a desfăşurat la cros, handbal şi fotbal, pentru categoriile de vârsta 10-14 ani au participat copii de la şcolile din Ştefăneşti, Dobruşa şi Drăgăşani.

Cupa „G-ral Dr. Zorileanu” a reuşit să adune pentru a concura, elevi de la şcolile din Băile Govora, Mihăeşti, Buneşti, Stoeneşti, Pietrari, Govora Sat şi Bărbăteşti, fapt care a dus la o competiţie acerbă pentru ocuparea locurilor fruntaşe. Elevii s-au întrecut la cros, alergare de viteză, săritura în lungime cu elan, tenis de masă, fotbal, baschet şi handbal.

La Cupa „Stelelor”, care s-a desfăşurat la Sălătrucel, sportivii au concurat la alergare de viteză, cros, săritura în lungime de pe loc, şah, tenis de masă şi fotbal.

Cupa „Mateeşti” a adunat la start elevi de la şcolile din Alunu, Colţeşti, Berbeşti, Sineşti, Stroeşti, Slăveşti şi Mateeşti, ocazie cu care s-au întrecut la cros, alergare de viteză şi fotbal.

Premiile pentru participanţii, acordate de către Direcţia Judeţeană de Sport Vâlcea, la aceste competiţii sportive au fost numeroase, acestea acordându-se ocupanţilor de pe locurile I, II şi III.