Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Din cauza geloziei, o triplă campioană mondială la atletism a avut o tentativă de sinucidere

Mirela Lavric, triplă campioană mondială de juniori la atletism, a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul unu al unui bloc din Iaşi. Incidentul se pare că a avut loc după ce sportiva a avut o dispută cu fostul iubit. Lavric venise special la Iaşi pentru a se împăca cu bărbatul, însă acesta ar fi respins-o.

Însă, atunci când și-a dat seama că bărbatul nu-și mai dorește o împăcare, atleta s-a aruncat de la balconul apartamentului aflat la etajul unu. În urma căzăturii, tânăra a reușit să se ridice și să meargă până la mașina parcată la câțiva metri distanță, după care a leșinat și a fost transportată de un echipaj SMURD la spital, fiind internată apoi la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul de Neurochirurgie. Rănile nefiind grave, medicii au externat-o câteva ore mai târziu.

Poliția din Iași a declanșat o anchetă în acest caz. „Oamenii legii continuă verificările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii acestui eveniment, însă, din primele verificări efectuate la fața locului, rezultă faptul că nu sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvant al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Mirela Lavric a fost catalogată drept cea mai de succes sportivă din România, în 2010.