Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto:CSM Ramnicu Valcea

Denis Dumitraşcu (CSM Râmnicu Vâlcea): Concurenţa între echipe este foarte mare!

Foto:CSM Ramnicu ValceaDenis Dumitraşcu, fotbalistul de la CSM Râmnicu Vâlcea care a făcut un tur de campionat foarte bun, atrage atenţia că abia acum vine greul pentru formaţia din Zăvoi. El susţine că lupta între primele clasate din Seria a II-a este foarte strânsă, locul 1 şi locul 6 fiind despărţite doar de patru puncte.

Denis Dumitraşcu, cel care a fost şi căpitanul Viperelor Albastre atunci când Ionuţ Stoica a lipsit de pe teren, spune că principalul obiectiv este play-off-ul, iar dacă CSM va ajunge în acel punct, atunci calculele se vor schimba enorm.

„Concurenţa între echipe este foarte mare, nu mai există echipe mici, în general nu doar în seria noastră sau în eşalonul secund. Locul 1 şi 6 sunt despărţite de 4 puncte, iar în play-off punctele se înjumătăţesc şi dacă situaţia se menţine până atunci, între prima clasată şi ultima care joacă la turneu o să fie doar două puncte diferenţă, adică punctele dintr-un meci direct.

La începutul campionatului nimeni nu ne dădea şanse mari la play-off, cu atât mai puţin la podiumul clasamentului. În primul rând cred că aceste rezultate au venit în urma a ceea ce s-a creat la Vâlcea, o adevărată familie unită. Ştiu că pare un şablon pe care îl declară mulţi fotbalişti din România dar la CSM chiar aşa suntem, aşa ne comportăm în teren şi în afara lui, ca o familie.

Am avut linişte financiară, am muncit la antrenamente, ne-am dorit foarte mult şi uite că am reuşit să ne clasăm la final de 2015 pe un loc fruntaş. Important este să o ţinem tot aşa” – a declarat Denis Dumitraşcu.