Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cupa Mărţişorului, rallysprint la Balota

În perioada 06 – 08 martie 2015 va avea loc prima ediţie a Cupei Mărţişorului în localitatea Balota, judeţul Vâlcea. Această competiţie, care se va desfăşura 100% pe macadam, reprezintă prima competiţie automobilistică care va avea loc pe probele speciale din jurul judeţului Vâlcea.

Rally sprintul va debuta vineri, 06 martie 2015, cu probele speciale de noapte, continuând cu probele de zi care se vor desfăşura sâmbătă, 07 martie 2015, urmând ca duminică, 08 martie 2015 să aibă loc superspeciala care va avea loc în localitatea Robeşti ce va încheia competiţia.

„Din pasiune pentru acest sport, s-a ajuns la o prietenie strânsă între mai mulţi sibieni, această prietenie fiind pretextul ideal pentru aducerea pe harta automobilistică a judeţului Vâlcea şi sporirea popularităţii Raliului ca sport şi aducerea de câţi mai mulţi fani şi spectatori pe probele speciale din localităţile judeţului Vâlcea,” au declarat organizatorii rally sprintului.

Această competiţie se va desfăşura conform Codului Sportiv Internaţional al FIA şi cu respectarea acestui regulament.

Modificările şi/sau schimbările acestui regulament vor fi anunţate doar de către organizator. Anumite informaţii şi indicaţii specifice pot fi date şi pe parcursul evenimentului de către oficialii competiţiei fără ca acestea să apară în regulament.

Pentru detalii suplimentare sau înscrieri vă rugăm să accesaţi pagina: https://sites.google.com/site/rallysprintbalota/ sau pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/CupaMartisoruluiBalota?ref=ts&fref=ts