Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM Rm. Vâlcea a fost înfrânt de Şoimii Pâncota

Salvată de orice emoţie legată de retrogradare, CSM Râmnicu Vâlcea le-a dat mari bătăi de cap pâncotanilor, în meciul disputat astăzi în play-out-ul din „B2″. Prima parte a meciului din Podgorie a fost foarte spectaculoasă şi plină de evenimente. În mare foame de puncte, „şoimii” s-au aruncat încă din start spre poarta adversă. După un gol anulat în minutul 4, pentru poziţie de ofsaid la Rusu, Vladu, în două rânduri şi Gavrilescu au irosit ocazii mari. Vâlcea putea debloca tabela în minutul 33, atunci când s-a dictat penalty, la un presupus henţ în careu al lui Rusu. Popa a şutat alături de la punctul cu var şi Pâncota a scăpat fără gol.

Finalul primei reprize a fost extrem de încins şi plin de nervi, jucătorii celor două echipe încăierându-se cu doar trei minute înainte de pauză. În urma incidentelor, centralul clujean Chioran l-a eliminat direct pe Gavrilescu, stârnind proteste din tabăra Pîncotei. Cu om în plus după pauză, oltenii au forţat mai mult în atac, dar Irimia a intervenit salvator în două rânduri în faţa lui Geantă.

Pâncota nu s-a baricadat în apărare şi a continuat să joace deschis, iar eforturile i-au fost recompensate cu un sfert de oră înainte de final. Nou intratul Mitu, bine găsit de Dragalina, a şutat imparabil de la marginea careului, lateral dreapta şi Pâncota avea 1-0. Avantaj de care „şoimii” au ţinut cu dinţii până la final, pentru a se bucura de o primă victorie în play-out, după două remize la rând obţinute în deplasare.