Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM Râmnicu Vâlcea susţine nouă meciuri amicale în această iarnă

Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea a stabilit zilele acestea programul echipei din această iarnă. Mai exact, s-au stabilit adversarii din meciurile amicale pe care jucătorii antrenaţi de Alexandru Pelici le vor susţine în pauza competiţională.

Partidele vor începe pe data de 24 ianuarie 2016, după ce „viperele albastre” se vor întoarce din cantonament, primul meci urmând să fie unul demonstrativ, împotriva fostelor glorii ale CSM-ului, meci ce va avea loc la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea.

Pe 27 ianuarie CSM va juca la Râmnicu Vâlcea cu FC Hermannstadt, pe 29 ianuarie, tot în municipiul nostru, cu Măgura Cisnădie, în data de 3 februarie viperele vor întâlni, la Rovinari, Pandurii 2 Târgu Jiu. De asemenea, în data de 6 februarie, la Slatina, pe un teren sintetic, vâlcenii vor juca cu cei de la Sporting Turnu Măgurele, urmând ca în data de 10 februarie să întâlnească Metalurgistul Cugir la Râmnicu Vâlcea. ultimele trei meciuri pe care CSM Râmnicu Vâlcea le va susţine sunt în datele de 13, 17 şi 19 februarie 2016, într-o locaţie necunoscută încă, împotriva echipelor FC Clinceni, CS Mioveni şi Metalurgistul Cugir.