Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM RÂMNICU VÂLCEA: „Nu te vom uita, Bogdan Medrea!”

Foto: CSM Ramnicu ValceaDurere de nedescris la echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, după trecerea în nefiinţă a preşedintelui clubului, Bogdan Medrea. Fostul arbitru avea doar 44 de ani, însă a fost răpus de boală pe un pat de spital din Capitală. El a lăsat în urmă o soţie iubitoare şi un copil de 5 ani, dar şi sute de prieteni care sunt înmărmuriţi de durere.

Acum, toată suflarea sportivă din Vâlcea îi aduce un ultim omagiu şi este alături de familia îndoliată a celui ce a fost Bogdan Medrea. Printr-un comunicat de presă, conducerea CSM Râmnicu Vâlcea îşi aduce aminte de Bogdan într-un mod extrem de frumos.

„Bogdan Medrea ne-a părăsit! A plecat dintre noi atât de discret precum era şi în viaţa de zi cu zi. Body, aşa cum îi spuneau prietenii şi apropiaţii, era un om dedicat în tot ceea ce făcea şi îi plăcea ca lucrurile să iasă bine. Fost arbitru de performanţă, a crescut şi a trăit în mediul sportului. A iubit fotbalul, iar după ce şi-a încheiat cariera, a rămas implicat în fenomen. A fost cooptat în proiectul Damila Măciuca şi, ulterior, în cel al CSM Rm. Vâlcea din postura de director sportiv şi, apoi, preşedinte. Modest, fire veselă şi optimistă, mobiliza oamenii din jurul său atunci când, dis-de-dimineaţă, venea la birou. «Tăticu», ce avem de făcut astăzi?, obişnuia el să spună. Nu obosea niciodată, se implica în tot ceea ce însemna activitatea unui club de fotbal. Nu avea duşmani pentru că pur şi simplu nu puteai să te superi pe el. Niciodată nu te-ar fi jignit şi nu ar fi făcut ceva care să-ţi facă rău.

Atunci când cineva pleacă dintre noi atât de tânăr şi într-un mod atât de fulgerător, realizăm cât de mică e distanţa între a fi şi a nu fi. Sunt mulţi cei care l-au cunoscut pe Bogdan Medrea, iar această veste tristă le va smulge multe lacrimi. Toţi cei care fac parte din familia CSM Rm. Vâlcea: angajaţi, sportivi, antrenori, conducerea clubului, suporteri sunt alături de durerea familiei sale.

Miercuri, 27 ianuarie 2016, Bogdan nu a fost prezent la primul meci amical din acest an. A fost ocupat să negocieze cu Dumnezeu! Peste câteva săptămâni se va relua campionatul şi, cu siguranţă, Body va fi acolo, pe locul lui, de această data invizibil, de pe banca de rezerve alb-albastră. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

Nu te vom uita, Bogdan Medrea!” – este comunicatul conducerii CSM Râmnicu Vâlcea.