Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook.com/ Csm Ramnicu Valcea

CSM Râmnicu Vâlcea, egal pe terenul lui Juventus Bucureşti

Foto: facebook.com/ Csm Ramnicu ValceaDupă înfrângerile de la Afumați și din Zăvoi cu Sepsi Sf. Gheorghe, Viperele Albastre erau privite ca victime sigure în fața liderului clasamentului din Liga a II-a, Juventus București. Elevii lui Ionel Gane au mers în Colentina răniți în orgoliu și deciși să arate că au valoare mai mare față de locul din clasament unde-i găsește finalul de tur și de an. A ieșit un meci frumos, bogat în faza de poartă la capătul căreia ambele formații puteau să câștige toate cele trei puncte dar care s-a terminat l egalitate cu scor alb, 0-0.

Gazdele au intrat mai bine în meci și au încercat să înscrie rapid. În minutul 14 Buhăescu a reluat cu capul peste, apoi, peste 5 minute Stoenac a tras puternic de la marginea careului dar mingea a ajuns în plasa laterală. Vedeta Juventusului, Chipirliu, a reușit să trimită mingea în poartă dar golul a fost anulat pentru un fault evident la Samson și primele 45 de minute s-au terminat la egalitate perfectă.

Treptat, echipa noastră a prins curaj și a fost aproape de a deschide scorul. După o centrare venită de pe partea dreaptă, Costin Stoica a reluat spectaculos, din cădere dar portarul advers a parat. Florin Costea, intrat după o oră de joc, a fost aproape de golul etapei, a trimis cu călcâiul dar Stoian a fost, din nou, salvator. Cu patru minute înainte de final echipa noastră avea să rămână în inferioritate numerică după eliminarea căpitanului Cătălin Pârvulescu, două cartonașe galbene din tot atâtea faulturi.

Juventus a pus presiune în final dar fără ocazii mari și tabela nu s-a mai modificat. Elevii lui Jerry Gane câștigă un punct important și ia o gură de oxigen. Urmează un meci dificil, pe propriul teren contra Olimpiei Satu Mare, dispută la finele căreia e mare nevoie de toate cele trei puncte.

Rezultate:
Academica – FC Braşov 2-1
CS Mioveni a stat
Luceafărul Oradea – Metalul Reşiţa 3-1
CS Afumaţi – Dacia Unirea 1-1
Juventus – CSM Rm. Vâlcea 0-0
Olimpia Satu Mare – Chindia 1-0
Dunărea Călăraşi – ACS Berceni 3-0, la masa verde
Un. Tărlungeni – CS Baloteşti 1-3
UTA B. Doamnă – ASU Poli – se joaca azi
Sepsi OSK – Foresta Suceava – se joaca azi

Etapa viitoare:
ASU Poli – Academica
CS Baloteşti – UTA B. Doamnă
ACS Berceni – Un. Tărlungeni
Chindia – Dunărea Călăraşi
CSM Rm. Vâlcea – Olimpia Satu Mare
Foresta Suceava – Juventus
Dacia Unirea – Sepsi OSK
Metalul Reşiţa – CS Afumaţi
CS Mioveni – Luceafărul Oradea
FC Braşov va sta