Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM Râmnicu Vâlcea, egal cu Hermannstadt

Pe o căldură sufocantă, echipa noastră a jucat un nou meci amical, pe propriul teren, în fața sibienilor de la FC Hermannstadt, proaspăt promovați în eșalonul secund. Nici de această dată Jerry Gane nu a putut miza pe tot lotul, având în vedere că Rareș Cucui, Cosmin Piscanu, Costin Stoica, Claudiu Ștefan și Adrian Cârstea, toți ușor accidentați. De partea cealaltă, sibienii au în lot și trei foști fotbaliști de la CSM Râmnicu Vâlcea, juniorii Bratu și Voicilă, ambii împrumutați și Răzvan Dâlbea, cel care este și antrenor secund. Una peste alta a rezultat un joc dechis, oaspeții ieșind la joc cot la cot cu vâlcenii.

După 30 de minute echilibrate, cu o ușoară dominare a Viperelor, Radu Georgescu a deschis scorul după o centrare a lui Bușu și o gafă a portarului advers. Avantajul echipei noastre a durat doar câteva minute, FC Hermannstadt egalând prin Neacșa, 1-1 fiind scorul înregistrat la pauză. Și în partea a doua a întâlnirii s-au jucat fotbal frumos, cei doi tehnicieni făcând și numeroase schimbări. Istoria s-a repetat și CSM a revenit în avantaj după șutul imparabil al fundașului Neag. Cu 25 de minute înainte de final sibienii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după un 11 metri fructificat de Tătar. Au urmat numeroase ocazii ale CSM-ului dar tabela nu s-a mai modificat și scorul final a fost 2-2. Pentru formaţia noastră a fost al patrulea meci de verificare al acestei veri, după 1-1 cu Juventus București, 0-2 cu Pandurii Târgu Jiu și 3-0 cu CS Șirineasa.

Până la startul noului sezon competițional Viperele Albastre mai au un amical, tot pe propriul teren, cu FC Alexandria, sâmbăta viitoare, dispută la care sunt toate șansele să vedem la lucru unsprezecele care o să fie folosit și în primul meci oficial.