Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM a debutat cu stângul

trupa de juniori a formației din Zăvoi nu s-a făcut de ru șine la Craiova dar a cedat cu 0-2

CS Municipal a început noul sezon competițional cu o formație total schimbată față de campionatul trecut. Gruparea din Zăvoi a renunțat la marea majoritate a fotbaliștilor experimentați și tehnicianul Mitică Teleșpan a fost nevoit să alinieze la startul meciului de debut cu Gaz Metan CFR Craiova o formație de juniori care în mod normal nu putea emite prea mari pretenții în Bănie. Gazdele antrenate de Jerry Gane au dominat cu autoritate partida, au ratat multe ocazii dar au punctat de numai două ori. Ambele reu șite au fost trecute în contul lui Laurențiu Boroiban, fostul atacant al vâlcenilor din ultimii trei ani. În minutul 36, Cătălin Niță a șiutat puternic de la marginea careului, Brănescu a respins în față și „Boro” a îndeplinit o simplă formalitate punctând simplu pentru 1-0, dintr-o poziție suspectă de off-side. Cu 12 minute înainte de finele întâlnirii, Laurențiu a recidivat și a închis tabela cu un lob de la 20 de metri de poarta lui Brănescu. Chiar dacă nu au pus mari probleme în atac, juniorii CSM-ului nu s-au făcut de ru șine chiar dacă au debutat cu stângul.

Speranțe mari cu Arieșul

În etapa următoare a campionatului, CS Municipal va evolua pe propriul teren în fața unei formații care s-a înscris în Seria a II-a în ultimul moment, Arieșul Turda. Chiar dacă vor avea de jucat un meci dificil, în fața unor adversari cu experiență, elevii lui Mitică Teleșpan speră la o evoluție bună la debutul pe propriul teren și la primul succes din acest sezon. Tehnicianul vâlcean ar putea conta în această partidă și pe serviciile lui Kutlacik, cel care așteaptă cartea verde de la fosta sa echipă, Pandurii Târgu Jiu. De asemenea, vestea bună este că Dandea și Vișa au acceptat micșorarea contractelor și au rămas la CSM. Ambii au fost ușor accidentați în prima etapă dar vor putea intra, probabil, în teren la meciul de sâmbătă. La oaspeți vor evolua și trei foști fotbaliști ai echipei din Zăvoi, portarul Pampea și jucătorii de câmp Bier și Curtuiuș.

Altfel, prima lideră a clasamentului în Seria a II-a este Petrolul Ploiești, formație care a reu șit scorul primei etape, 4-0 contra minerilor din Lupeni.

Seria a II-a

Etapa I rezultate:

Gaz Metan CFR Craiova – CS Municipal 2-0

Arieșul Turda FC Bihor 0-2

ACU Arad Politehnica Ia și 1-0

Voința Sibiu Dacia Mioveni 0-0

Petrolul Ploiești Minerul Lupeni 4-0

Mureșul Deva – Șimleul Silvaniei 3-0

Alro Slatina Unirea Alba Iulia 0-1

FC Argeș – UTA Arad 0-2

Etapa viitoare: CS Municipal Rm. Vâlcea Arieșul Turda Dacia Mioveni ACU Arad FC Bihor Oradea Voința Sibiu Minerul Lupeni Gaz Metan CFR Craiova FC Silvania Petrolul Ploiești Unirea Alba Iulia Mureșul Deva UTA Arad Alro Slatina Poli Ia și FC Argeș Vlad Soare