Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM a dat lovitura la Târlungeni

Înainte de primul meci oficial al anului 2016, pentru CSM Râmnicu Vâlcea calculele erau simple – un succes era echivalent cu rămânerea pe primul loc al clasamentului în tip ce un eşec şi chiar un rezultat de egalitate le complica situaţia elevilor lui Alex Pelici. Încă din debutul întâlnirii s-au văzut că echipa din Zăvoi este cea mai valoroasă. Viperele Albastre au mutat jocul în jumătatea adversă şi au ratat o primă ocazie în minutul 5, atunci când Firţulescu nu l-a putut loba pe Perianu iar Artean a alunecat şi nu a reluat periculos mingea respinsă de portarul advers.

Pe contraatac, gazdele au dus rapid balonul în careul oltean şi Bebe Vasile a pus piciorul la pătrunderea lui Sorin Matei. Lovitura de la 11 metri a fost excutată perfect de Minciună şi era 1-0. Oltenii nu au abandonat lupta şi au luat cu asalt poarta adversă. Peste doar şase minute Denis Dumitraşcu a centrat perfect în careul advers şi Vasile a punctat pentru 1-1. Era clar că braşovenilor o să le fie greu să obţină un rezultat pozitiv. CSM a reluat atacurile şi Copstin Stoica şi Luduşan au ratat alte ocazii mari de gol. Până la pauză avea să fie 1-2, după ce Andrei Luduşan a reuşit un gol de generic tv, şut sub bară de la 28 de metri. În partea a doua a întâlnirii CSM a continuat să domine, chiar dacă nu a mai apăsat pe acceleraţie.

De partea cealaltă, Unirea s-a apropiat greu de poarta lui Fildan dar putea egala în minutul 89 când Şerban a ratat singur din 2 metri. În finala fost 3-1, după ce Albert Voinea a scăpat singur cu Perianu, mingea lobată de el a lovit bara dar a revenit la atacantul vâlcean care şi-a trecut în cont al treilea gol din acest sezon. CSM a rămas pe primul loc al clasamentului şi sâmbătă va primi vizita principalei favorite la promovare, Gaz Metan Mediaş.