Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea: „Vrem să terminăm în play-off”

Rezultatele obţinute de elevii lui Alexandru Pelici în primele etape ale campionatului i-au mulţumit pe şefii echipei CSM Râmnicu Vâlcea, care încă de pe acum se gândesc la play-off.

Preşedintele clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea, crede că dacă fiecare meci va fi tratat cu seriozitate, atunci echipa îşi va îndeplini obiectivul, în ciuda faptului că se află în insolvenţă.

„A fost un meci foarte disputat la Arad, în ciuda faptului că, marţi, amândouă echipe au jucat în Cupa României. Rezultatul cred că este echitabil. Atmosferă de senzaţie la Arad, merită aceşti oameni să-şi vadă echipa în Liga 1. Ne-am pregătit bine în vară şi echipa începe să aibă omogenitate, aşa se explică ultimele rezultate de care suntem mândri. Sperăm s-o ţinem tot aşa, să fim în continuare la fel de ambiţioşi. Nu vrem să ne hazardăm dar vrem să abordăm orice meci cu seriozitate, pentru că vrem să terminăm în play-off. E linişte la noi, deşi suntem în insolvenţă. Sper să ne vedem de treabă în continuare aşa cum am făcut şi până acum. Vom vedea ce va fi până la final.”, a declarat Medrea, la „Fotbal la matineu” de la Total Sport FM.