Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ciprian Marica, atac FURIBUND după ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni

Atacantul naţionalei Ciprian Marica a atacat dur pe Facebook autorităţile române pentru modul dezastruos cum au gestionat salvarea supravieţuitorilor din accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Tragedia din Apuseni l-a impresionat până la furie pe Marica, care a postat: „Am văzut tragedia din Apuseni si dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decât indignarea, practic am fost pietrificat emoţional câteva zile. Am văzut fel şi chip de declaraţii care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe”, a scris Ciprian Marica, pe Facebook.

„Aş vrea în primul rând să transmit şi eu condoleanţe familiilor. Apoi aş vrea să cer să le fie ruşine tuturor incompetenţilor fără bun simţ care aruncă vina unii pe ceilalţi. Domnilor plătiţi de cetăţenii pe care trebuie să-i serviţi, telefoane inutile ştiţi să interceptaţi. Ştiţi să daţi „pe surse” stenograme fără rost ? Le faceţi publice de ochii lumii, să pară că munciţi, şi când este cazul să vă arătaţi competenţa cu adevărat daţi din umeri şi vă faceţi de râs”, acuză Ciprian Marica.

Fotbalistul îşi extinde furia şi asupra guvernului Ponta. „Însă mult mai grav de atât e ce s-a întâmplat în spatele acestei drame, dacă e adevărat ce publică presa. Cum să profiţi că atenţia oamenilor e îndreptată spre o tragedie şi să dai legi care acoperă fărădelegi? Cum să pui taxe oamenilor şi, pe ascuns, să ştergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveţi?”, se întreabă Marica.