Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Portarul Brănescu, ELIMINAT înainte de pauză în meciul decisiv cu Ţara Galilor! IMAGINI ŞOCANTE

Meci important pentru România U21 , care, chiar în această seară înfruntă Ţara Galilor, la Wrexham, într-o partidă decisivă pentru preliminariile Euro 2017

Chiar cu un minut înainte de pauză, la scorul de 1-1, vâlceanul Laurenţiu Brănescu, 21 ani, a fost faultat de un adversar, O’Sullivan. Portarul nostru a reacţionat violent şi a fost eliminat, în timp ce galezul a primit doar cartonaşul galben, anunţă gsp.ro.

În poarta României a intrat Cojocaru, titular la 0-3 cu Danemarca.

Considerat cel mai promiţător goalkeeper român al noii generaţii, vâlceanul Laurenţiu Brănescu, aflat sub contract cu echipa Juventus Torino până în 2020, este dorit de formaţiile Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti.

Brănescu a fost împrumutat mai întâi la echipele Juve Stabia şi Virtus Lanciano, iar la începutul anului a fost cedat, tot sub formă de împrumut, la Szombathelyi Haladas (Ungaria).

Dinamo şi Petrolul sunt cele două echipe care vor să îl repatrieze pe tânărul de 21 de ani şi care îi promit un post de titular. Dinamo vrea sa îşi asigure postul de portar pentru sezonul viitor.

Brănescu a fost titular la naţionalele de tineret, adunând până acum peste 25 de selecţii, fiind component al lotului U21 condus de Cristi Dulcă.

400.000 euro este cota de piaţă a lui Brănescu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.ro.