Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bârfele tribunei

Nu s-au anulat șiansele ca Victoraș Iacob să își termine cariera de fotbalist la Râmnicu Vâlcea. Cel mai probabil fostul atacant al Stelei și al naționalei României ar putea ajuta echipa din Zăvoi după prima parte a campionatului, până atunci urmând să se pună la punct și cu pregătirea fizică.

În funcție de rezultatele din prima parte a campionatului, alături de HC Municipal, reprezentanta județului Vâlcea în Liga Națională de handbal feminin, ar putea veni și alte societăți comerciale puternice. Astfel, în campionatul viitor la Vâlcea se va putea forma o echipă care să se bată pentru participarea în cupele europene, poate și pentru câștigarea titlului național.

Conducerea de la CS Municipal este împărțită în declarații atunci când vine vorba de obiectivul de promovare. O mare parte sunt optimiști, cred că nu vor fi mari probleme în ocuparea uneia dintre primele două poziții ale clasamentului final. Pe de altă parte, Gheorghe Constantin e sceptic, nu pare a avea încredere totală în lotul de fotbaliști, mai precis în valoarea sa.

Nicu Tănase