Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: tvr.ro

Atlete românce jefuite la Jocurile Olimpice de la Rio2016

Foto: tvr.roAtletelor române Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan le-a fost furat un rucsac cu obiecte personale, marţi, în zona arenei de volei pe plajă de la Jocurile Olimpice care se desfăşoară la Rio de Janeiro.

“’În ziua de 16 august 2016, în jurul orei 14,00 (20,00, la Bucureşti), sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale. ‘Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în niciun fel cu presupusul/presupuşii făptaş/făptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a însoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport. În acelaşi timp, au reuşit să contacteze responsabilul Federaţiei Romane de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României”, transmite printr-un comunicat Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru Paula Todoran. Ambele atlete sunt în siguranţă în Satul Olimpic.

Acesta a fost primul incident de acest gen în care a fost implicată delegaţia României la JO 2016. Mai mulţi sportivi şi oficiali din alte ţări au fost agresaţi şi jefuiţi chiar sub ameninţarea armei.