Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ADRIAN MUTU, s-a îmbătat şi a refuzat să plătească nota într-un restaurant de lux

După ce s-a căsătorit şi a petrecut o lună de miere de vis în Cuba, alături de noua sa soţie, Sandra Bachici, Adrian Mutu a revenit pe meleagurile mioritice şi a petrecut alături de câţiva prieteni într-un restaurant de fiţe din capitală.

După ce au consumat mai multe sticle de vin, Mutu şi prietenii lui, au vrut să părăsească restaurantul, fără a plăti, însă, consumaţia.

”Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază… Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota”, au declarat martorii oculari.

Reprezentanţii restaurantului au confirmat pentru Gazeta Sporturilor prezenţa lui Mutu în restaurant, însă din punctul lor de vedere nu a existat niciu scandal.

„Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!”.