Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Weekend de foc pentru pompierii ISU Vâlcea. Alte două locuinţe au fost cuprinse de flăcări

În data de 17 decembrie, la ora 23.45, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Zătreni.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperișul casei, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de circa 16 mp; o bucătărie de vară, construit din lemn cu învelitoare plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi neizolarea termică a coșului de evacuare a fumului față de materialele combustibile (lemn).

Tot în aceeaşi zi, la ora 22.27, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Mateești.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 120 mp și sa degradat învelitoarea din tablă. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a neizolarea termică a coșului de evacuare a fumului față de materialele combustibile (lemn).