Acasă Social VÂLCEA: Locuri vacante la cules de căpşuni în Spania

VÂLCEA: Locuri vacante la cules de căpşuni în Spania

800 de locuri de muncă în Spania sunt puse la bătaie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea prin serviciul de ocupare EURES. Este vorba de muncă sezonieră, fiind solicitate persoane apte pentru munca la câmp şi pentru recoltarea căpşunilor, campania 2015. Selecţia va avea loc în a doua jumătate a lunii ianuarie 2015.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, începând cu 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

„Salariul oferit este de 39,48 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din strada Dacia, nr. 8, et. II – III” – susţine directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Gabriel Albinaru.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here