Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto vocea valcii

TRAGEDIE: Două femei s-au sinucis la Spitalul Judeţean Vâlcea, aruncându-se în gol (FOTO-VIDEO)

foto vocea valciiÎn mai puţin de 24 de ore, două femei s-au aruncat în gol de la etajele superioare ale Spitalului Judeţean Vâlcea. Din primele informații, am reușit să aflăm că în noaptea de joi spre vineri o femeie de 53 de ani, internată la Secția Medicală a Spitalului Județean Vâlcea a ales să-și încheie socotelile cu viața, aruncându-se de la etajul 6 al Spitalului.

Femeia era cunoscută cu afecţiuni psihiatrice şi se afla sub tratament, însă se afla internată la Medicală pentru tratarea unei afecţiuni acute.

Tot la Spitalul Județean, și-a pus capăt vieții o altă femeie, care, se pare că a ales Spitalul ca loc pentru a-şi pune capăt vieţii. Și aceasta a ales să se sinucidă aruncându-se de la ultimul etaj al unității spitalicești.

Din primele informaţii reiese că cea de-a doua femeie se numea Ioana Scarlat, de 67 de ani din Râmnicu Vâlcea. Femeia nu era internată în spital şi nici nu se afla în vreo vizită. La intrarea în spital, femeia a spus că o doare burta şi că trebuie să meargă la Urgenţe. Nu a mai ajuns la urgenţe deoarece s-a dus la ultimul etaj al spitalului de unde s-a aruncat în gol.

„Deocamdată este prematur să ne pronunţăm. Am anunţat poliţia şi am demarat şi o anchetă administrativă în acest caz”, ne-a declarat managerul Spitalului Judeţean Vâlcea, Dan Ponoran.