Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SPUNEŢI NU DROGURILOR! Un tânăr aflat la volanul unei maşini a fost oprit de Poliţia Rutieră cu 17 focuri de armă

Politia de la Brigada Rutiera Bucuresti, a fost nevoita sa foloseasca 17 focuri de arma, pentru a opri un tanar in varsta de 16 ani care consumase droguri si conducea o masina, fiind un real pericol pentru cei aflati in trafic. Urmarirea a durat 30 de minute, adolescentul fiind retinut si prezentat la parchet cu propunere de arestare preventiva.

Filmul evenimentului: In jurul orei unu, o noapte obisnuita pentru cei de la rutiera s-a transformat intr-o urmarire pentru 27 de minute a unei masini care nu a vrut sa opreasca la semnalul politistilor. Pe strada Mosilor, masina cu numere straine a fost somata sa opreasca. Soferul a venit pana in dreptul politistilor, a intors si a fugit. Urmarirea a continuat pe Calea Vacarescu, Pantelimon, Soaeaua Petricani, politistii in final tragand 17 focuri de arma. Un politist a fost acrosat si ranit de soferul fugar.

Pe Soseaua Colentina unde se formase un blocaj cu cateva masini de politie, soferul a oprit. S-a constatat ca cel care conducea masina era un minor in varsta de 16 ani, fara permis, care a iesit pozitiv la testul antidrog. El, era insotit de fratele lui in varsta de 27 de ani.

Soferul a fost retinut si prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria sector 2, cu propunerea de arestare preventiva.