Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SPITALUL JUDEȚEAN VÂLCEA: Unui copil cu retard, singurul din salon care nu avea tabletă, i s-a îndeplinit dorința (FOTO)

Un copil de 13 ani, internat la secția chirugie pediatrică din cadrul Spitalului Județean Vâlcea, a avut parte de o mare bucurie, fiindu-i îndeplinită o dorință arzătoare de către Asociația Prietenii Spitalului Județean.

Chirurgul Dan Ponoran a fost cel care a observat că micuțul de 13 ani, care s-a născut cu retard, era singurul din salon, care nu avea tabletă. Stând de vorbă cu Cosmin, acesta i-a destăinuit chirurgului că își dorește și el enom o tabletă, pentru a se putea juca și a vorbi cu prietenii săi pe rețelele de socializare.

Dorința i-a fost îndeplinită pentru că membrii Asociației Prietenii Spitalului Județean, aflând despre cazul minorului, au cumpărat o tabletă și i-au dăruit-o acestuia.

Bucuria de pe chipul copilului nu poate fi descrisă în cuvinte, iar modul cum strâgea tableta la piept arată că la Spitalul Județean se tratează nu numai boli, ci și suflete.