Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Spectacol de colinde pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament la Consiliul Judeţean Vâlcea

Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii în parteneriat cu Asociaţia More Than a S.M.I.L.E. organizează cel mai longeviv spectacol de colinde pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament şi nu numai.

Spectacolul „SEARĂ DE COLINDE”, a ajuns la ediţia 17 şi va avea loc duminică, 20 decembrie, ora 16.00 în sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea. Intrarea este liberă.

Pe scena de spectacol vor urca grupuri vocale formate din copii şi tineri din centrele de plasament dar şi foşti tineri ai acestor centre. De asemenea sunt invitaţi şi alte grupuri şi solişti vocali din Râmnicu Vâlcea.

Asociaţia Orfanilor este şi ea reprezentată de cunoscutul grup THE ANGEL’S ARMONY.

MOŞ CRĂCIUN vine cu daruri ! În timpul spectacolului Moş Crăciun va acorda premii speciale în cadrul unei TOMBOLE, fiecare spectator primind la intrarea în sala de spectacol un bilet de tombolă gratuit.

„Ca şi noutate în acest an este faptul că Asociaţia noastră a luat hotărârea de a nu mai apela la sponsorii politicieni şi astfel pentru prima dată sponsorii principali ai acestui eveniment sunt tineri foşti instituţionalizaţi, membrii ai Asociaţiei noastre, care au contribuit la realizarea acestui eveniment.

Asociaţia More Than a S.M.I.L.E. şi VOLUNTARII SMILE asigură buna organizare a evenimentului prin cei 60 de voluntari care vor organiza, tot pentru prima oară, un candy bar cu produse de patiserie realizate de părinţii acestor voluntari, care sunt elevi ai şcolilor şi liceelor din Rm.Vâlcea.

Mulţumim pe această cale tuturor voluntarilor SMILE, sponsorilor principali-tinerii din AOCC, partenerilor şi cu această ocazie le transmitem cu ocazia Sărbătorilor de iarnă: Crăciun Fericit, un An Nou plin de realizări şi împliniri”, susţine Mihai Ghebrea, preşedinte AOCC.

Partenerii acestui eveniment sunt: Consiliul Judeţean Vâlcea, EVENTS bz TOMY care asigură sonorizarea profesională a evenimentului, Fundaţia PATER PIO, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe, Primăria Rm.Vâlcea, CONPHYS, Boromir şi DIANA.

Partener media : VOCEA VALCII.