Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOCANT: TON cu gust de CARNE DE OM

Un lucrător în prelucrarea produselor alimentare, Jose Melena, de 62 ani, a avut parte de un sfârşit tragic după ce a fost gătit de viu în cuptorul unei fabrici de conserve. Din neglijenţă, colegii săi au vărsat pe el cinci tone de peşte. Bărbatul a fost gătit de viu, odată cu peștele.

Personalul fabricii Bumble Bee Foods au crezut că Melena era la baie când au dat drumul uriașului aragaz. Astfel, bărbatul a fost fiert la 130 de grade timp de două ore. Rămășițele sale au fost găsite atunci când un alt muncitor a deschis cuptorul, executând manevre de verificare a peștelui pentru prelucrarea în conserve.

Directorul de securitate si directorul de operatiuni au fost fiecare acuzați de încălcarea tuturor normelor de sănătate și securitate la locul de muncă și de neglijență cauzatoare de moarte, potrivit procurorilor. Cei doi s-ar putea confrunta fiecare cu până la trei ani de închisoare și o amendă 162.000 de lire sterline. Compania ar putea fi amendată cu până la 1 milion de lire sterline. Primul termen de judecată este pe 27 mai, scrie mirror.co.uk