Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȘOCANT: O femeie ar putea ajunge după gratii dintr-un motiv stupid

O femeie văduvă din Marea Britanie ar putea ajunge după gratii, dintr-un motiv incredibil. După ce a rămas orfan de tată, băiețelul ei a căzut într-o depresie profundă și o perioada nu a mai mers la școală. Din acest motiv, a strâns multe absențe, iar conducerea școlii este decisă să o acuze pe mamă pentru absențele fiului.

După moartea soțului ei, care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier provocat de un şofer beat, Tracey Fidler și fiul său de 11 ani, Adam, au fost distruși. Băiatul a fost extrem de afectat și nu a mai vrut să se despartă de mama lui nici chiar pentru a merge la școală. Aşadar, numărul absenţelor de la şcoală a ajuns să fie destul de mare, scrie metro.co.uk.

„Nu voia să plece de lângă mine pentru că se temea că dacă face asta, când se va întoarce nu voi mai fi acolo”, a povestit Tracey. Mama a considerat necesar să nu-l forțeze pe băiat în niciun fel, astfel că Adam a lipsit o perioadă de la școală, însă profesorii sunt de altă părere.

„Vor să mă trimită la închisoare. Nu îmi vine să cred… Adam crede acum că îşi va pierde şi mama. Şi-a pierdut deja tatăl”, a explicat ea.

În sprijinul femeii a fost lansată, însă, o petiţie, semnată deja de aproape 4.000 de persoane, care cer conducerii insituţiei de învăţământ să renunţe la acuzaţii.