Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Să-l ajutăm pe Radu! Acest băiat se luptă de 8 ani cu o boală cruntă: Mai are nevoie de 8.000 de euro

De mai bine de 8 ani de zile, Radu Drăgan, un băiat cu o inimă de aur se luptă cu cea mai crâncenă boală a secolului 21: cancerul. De-a lungul anilor a suferit multiple operații pe creier, iar extraordinarii părinți ai lui Radu au ajuns la capătul puterilor fizice, emoționale, dar mai ales financiare.
”În data de 2 martie 2020, Radu a ajuns la clinica din Germania și a început procedurile și tratamentul. Părinții au reușit să achite avansul de 6000 euro, a mai rămas de achitat diferența de 8000 euro!
Împreună îl putem ajuta pe Radu să finalizeze tratamentul și așa, starea lui de sănătate se va îmbunătății!
Îl puteți ajuta pe Radu donând în contul Asociației Mamici din Valcea, sau la unul din punctele de colectare din municipiu”, arată Asociația Mămici din Vâlcea.
Mămicile din Vâlcea au demonstrat încă o dată cât sunt de unite, într-o săptămână s-au mobilizat și au început să facă licitații între ele. Activitatea se desfășoară în cadrul „Grupului Mămici din Valcea”, unde sunt postate poze cu diverse produse, torturi, genți, biciclete de copii, scaun auto nou, haine noi, dronă, programări la manichiură, programări la make-up, gene fir cu fir, vopsit și aranjat, seturi de bijuterii, rochie de mireasă, rochii de seară… Totul pentru ca Radu să poată finaliza tratamentul. Pe grupul mămicilor, licitațiile continuă până în data de 8 martie 2020.
Când avea 6 ani, Radu Drăgan a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală parietală stângă. A suferit multiple intervenții chirurgicale, dar problema a recidivat și Radu este supus din nou la tratamente invazive și extrem de costisitoare.

Acesta este link-ul grupului unde se fac licitații:
https://www.facebook.com/groups/mamicidinvalcea/?fref=nf