Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto gandul.info

ROMEXPO: Salonulul internațional de carte BOOKFEST va avea loc la începutul lunii iunie

foto gandul.infoSalonul International de Carte Bookfest, organizat de Asociatia Editorilor din Romania, este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania, unde aproximativ 200 de edituri vor aduce pentru publicul cititor de carte, peste un milion de volume.

Deoarece anul acesta Israelul este oaspetele de onoare, este un prilej excelent pentru publicul din tara noastra sa cunoasca autori israelieni de renume mondial.

Sase autori israelieni vor veni in Romania pentru a participa la lecturi publice, dezbateri, lansari de carte si mese rotunde. Oaspetii de onoare vin sub sloganul „Israel – Never Stop Dreaming”.

Standul invitatului de onoare o sa fie amplasat in Pavilionul C4. Aici, cei interesati vor gasi o bogata oferta de carte in limba ebraica precum si editii in limba romana a unor carti israeliene cunoscute.

Deoarece Bookfest incepe pe 1 iunie, Ziua Copilului, celor mici li se va acorda o atentie deosebita, organizatorii pregatind o multime de surprize pentru ei.

In acest an, la Salonul International de Carte, este asteptata o importanta delegatie de editori germani pentru a avea intalniri profesionale cu colegii din Romania.