Acasă Social RÂMNICU VÂLCEA: Cupa Tineretului la Skandenberg

RÂMNICU VÂLCEA: Cupa Tineretului la Skandenberg

In data de 31.03.2015 la Casa Tineretului s-a desfasurat editia a IV – a, a Cupei Tineretului la Skandenberg, concurs care a avut drept scop atragerea tinerilor catre acest sport, petrecerea in mod placut si util a timpului liber, descoperirea unor sportivi talentati in acest stil de competitie.

Proiectul a fost unul de nivel judetean si a fost adresat elevilor din tot judetul valcea, la startul evenimetului fiind inscrisi 135 de concurenti din toate liceele din judet.

Structurati pe trei categorii de greutate, la care a fost adaugata si o categorie pentru fete, dupa meciuri extrem de disputate, arbitrate de catre personal de specialitate, competitorii au primit din partea organizatorilor cupe, diplome si premii in bani, decernandu-se cu aceasta ocazie si trofeul Cupa Tineretului la Skandenberg editia a IV-a 2014, castigată de Ploae Adrei – elev al Liceului Teoretic Henri Coandă.

Clasamentul final a fost urmatorul:

Categoria fete

1. Balaban Andreea – Liceul Teoretic Ladesti

2. Ciobotea Daiana – Colegiul Tehnic Forestier

3. Elvira Roxana – Grup Școlar Economic – Călimănești

Categoria 60 Kg

1. Udrea Dănuț – Liceul Tehnologic Henri Coanda

2. Curtean Silviu – Colegiul Economic

3. Boghină Marin – Grup Scolar Oltchim

Categoria 70 Kg

1. Anicuța Remus – Colegiul Tehnic Forestier

2. Mărăscu Sebastian – Colegiul National Mircea cel Batran

3. Bâldea Răzvan – Grup Școlar Ferdinand I

Categoria +80Kg

1. Ploae Adrei – Liceul Teoretic Henri Coandă

2.Yildirim Alex – Grup Scolar Oltchim

3. Giuga Augustin – Grup Școlar George Țărnea – Băbeni

Evenimentul a fost unul interactiv, pe parcursul desfasurarii lui atmosfera a fost intretinuta de veverita Mica si de un grup de tineri talentati, mai ales in momentele in care juriul trebuia sa delibereze. Organizatorii proiectului au fost Consiliul Judetean al Elevilor Valcea, Fundatia Judeteana pentru Tineret Valcea, Asociatia Victoria si Asociatia pentru Apararea Drepturilor Tinerilor Valcea, concursul fiind sponsorizat de catre Clubul Divino. De asemenea, mulţumim partenerilor media Etalon TV şi Kiss Fm.

Au fost premiate locurile 1,2 si 3 la categoriile de greutata: fete, 60 kg baieti, 70 kg baieti si + 80kg baieti.

Premiile au fost acordate in bani si abonamente gratuite la sala de culturism si fitness a Asociatiei Victoria din incinta Casei Tineretului. In final, impresiile tinerilor participanti si dorinta lor de competitie, au facut ca acest proiect sa fie cuprins in calendarul de programe al organizatorilor si pentru anii viitori.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.