Acasă Social Proiectul Parohiei Trăistari, „Masa pe roți”, și-a reluat activitatea

Proiectul Parohiei Trăistari, „Masa pe roți”, și-a reluat activitatea

Cu ajutorul Maicii Domnului și din îngăduință Milostivului Dumnezeu, a reînceput activitatea la cantina socială a Parohiei Trăistari, acolo unde timp de 9 ani se desfășoară zilnic proiectul „MASA PE ROȚI”, care se adresează persoanelor Vârstnice, bătrâni abandonați sau singuri, cu un minim licăr de speranța și de bucurie că cineva încă le mai deschide ușa caselor lor.

„Fiecare are povestea lui…, una mai tristă decât ca a celuilalt! Sunt oameni serioși, care au muncit în viața lor, dar neputința și boala, moartea unuia dintre soți și alte cauze independente de voința lor, i-a determinat să ajungă în pragul deznădejdii și al însingurării. Mereu suntem uimiți de faptul unde poate să ajungă degradarea omului…

Pentru ei speranța vine din truda, jertfa și munca unor oameni care stau în spatele acestui MARE PROIECT, pentru că nu este ușor sa asiguri hrana la 80 persoane zilnic, neprimind niciun ajutor din partea statului, ci doar din partea unor oameni care nu au uitat de semenii lor…

Aici lucrează necontenit doamna bucătăreasa Văduvă Maria, doamna preoteasă Vețeleanu Daniela, Rozalia – fiica mult iubitului nostru preot Vețeleanu Petre, mutat la Domnul, doamna Camelia, Cristi Galca (el asigură transportul mâncării), preot Nistor Bogdan, prof. Neagu Marius și mulți alții știuți și neștiuți!

Un mare mitropolit al Ardealului – Bartolomeu Anania spune undeva că: „De păcătuit, poți păcătui și singur, dar de mântuit, niciodată nu te poți mântui singur!”

La Dreapta Judecată vom fi întrebați doar de FAPTELE NOASTRE!

AȘADAR INIMILE NOASTRE SĂ LE ÎNDREPTĂM SPRE CEI CE SUFERĂ LÂNGÂ NOI, UITÂNDU-NE EGOCENTRISMUL ȘI UNEORI EGOISMUL NOSTRU!
SLAVĂ LUI DUMNEZEU ÎNTRU TOATE!” a transmis părintele Bogdan Brădeanu. 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here