Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Patronul spălătoriei din Râmnicu Vâlcea, care s-a sinucis, va fi înmormântat la Nicolae Bălcescu!

Foto: arhiva Vocea ValciiAndrei Ionescu, un tânăr de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea, s-a sinucis joi, 10 martie 2016, chiar în incinta spălătoriei pe care o deţinea. El avea se pare mari probleme financiare, fiind nevoit să-şi vândă mare parte din proprietăţi. Chiar şi spălătoria auto ce se află pe strada Libertăţii, în zona Complexului M, a fost scoasă la vânzare de curând, după ce iniţial a fost închisă.

Aceste probleme se pare că l-au dărâmat psihic pe Andrei Ionescu, care a luat decizia să-şi încheie socotelile cu viaţa şi să se spânzure de o „traversă care manipula uşa de la garaj”, folosindu-se de un cablu electric.

Şocul familiei a fost mare, iar, acum după moartea sa, rudele sunt nevoite să se confrunte cu refuzul preoţilor de a-l primi în capelă şi de a-i face o slujbă de înmormântare. Conform surselor noastre, familia lui Andrei Ionescu a dorit să-i depună cosciugul cu trupul neînsufleţit la o capelă din Râmnicu Vâlcea, însă s-au lovit de un refuz categoric.

Astfel că, el a fost depus la casa bunicilor săi din localitatea Nicolae Bălcescu, satul Predeşti, urmând să fie înmormântat la cimitirul din comună, acolo unde este înhumat şi tatăl său, un fost medic renumit din judeţ. Din câte se pare, va fi o înmormântarea cu rânduială pentru sinucigaşi, cosciugul său nefiind băgat în biserică şi neţinându-se decât o scurtă slujbă la marginea gropii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!