Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O nouă modă pentru cei care vor să-şi lege destinele: căsătoria subacvatică

In Thailanda, casatoria subacvatica se desfasoara anual din 1996. Un scafandru profesionist din Covasna vine in sprijinul tinerilor din tara noastra care viseaza o ceremonie subacvatica.

Szabo Jeno are locatia potrivita pentru o astfel de nunta, un lac artificial intins pe 1.000 de metri patrati care are o adancime de maxim 9 metri, pe care l-a amenajat in 2015. Tinerii care vor opta pentru acest mod inedit de a-si uni destinele vor trebui antrenati inainte pentru a se obisnui cu mediul si cu echipamentele. Preotul care va oficia nunta va fi auzit prin difuzoare, iar camerele subacvatice vor filma si totul se va transmite in timp util pentru cei care nu vor avea curajul sa intre sub apa.

Cateva date despre organizatorul acestor evenimente: Szabo Jeno a absolvit Facultatea de Geologie la Cluj si in studentie a lucrat cu renumitul Jacques Yves Cousteau. El a facut parte din echipa care a descoperit cetatea scufundata Callatis. Brevetul international de instructor l-a obtinut in anul 1994 si anul trecut si-a construit un centru de scufundari subacvatice in localitatea Dalnic unde organizeaza cursuri pentru cei dornici sa cunoasca aceasta lume minunata a adancurilor.