Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mămicile din Vâlcea construiesc o CASĂ A BUCURIEI pentru Sebi, un băiețel de 10 ani

Casa Bucuriei, cel mai emoționat proiect de schimbare a vieții unui copil care merită să-și facă temele în condiții normale, este un proiect umanitar al Asociației Mămici din Vâlcea, proiect care a debutat la începutul anului 2017.

Sebi, un băiețel frumos și inteligent de 9 ani, și bunicul lui locuiau practic într-o cocioabă atunci când mămicile din Vâlcea au aflat despre situația lui. Practic, acestea au descoperit condițiile precare și sărăcăcioase în care locuiesc Sebi și bunicul lui, atunci când l-au vizitat pe micuț înainte de Crăciun. Toți cei care au văzut în decembrie situația locativă a celor 2 au rămas cu gândul la ei, propunându-și să revină pentru a schimba viața lui Sebi în bine.

După ce au îndeplinit toate formalitățile, mămicile, ajutate de prieteni și de sponsori s-au pus pe treabă și au început construcția casei.

”Azi a fost ziua cu numarul 12 pentru proiectul nostru-Casa bucuriei. Deja peretii sunt gata, stalpii la fel, urmeaza turnarea centurilor si apoi acoperisul. Zilele trecute, prietenii nostri dragi de la Valoris au tras cablul de curent pe casa. Astfel Sebi si bunicul vor fi bransati la reteaua de energie electrica. Va las cateva poze cu ce s-a mai construit azi. Daca doriti sa ne ajutati puteti sa o faceti donind in contul Asociatia Mamici Din Valcea sau la centrele de colectare din oras. Marti vom merge sa colectam, mai avem inca multe de facut pentru a duce la bun sfarsit acest proiect”, au postat mămicile pe Facebook.
Asociatia Mamici Din Valcea a pornit proiectul „Casa Bucuriei”, astfel că atât visul mămicilor, cât și al lui Sebi este foarte aproape de a fi împlinit. Construcția casei înaintează pe zi ce trece, însă este în continuare nevoie de materiale pentru a o finaliza.

Se pot face donații în contul asociației: RO57 BTRL RONC RT03 0333 8001 sau la unul dintre cele 30 de puncte de colectare din judetul Vâlcea.