Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lucian Mândruță face public cazul unei mame din Vâlcea! Ea așteaptă de 6 luni să-și ducă fetița acasă

Un gând bun și o rugăciune pentru o mamă din Vâlcea, care a născut prematur. Este vorba despre Vera, o tânără cu suflet mare, o optimistă îndârjită și o mamă excepțională.
Cine nu o știe pe Vera? O întâlneai de fiecare dată la cabinetul parlamentar al lui Aurel Vlădoiu, iar mai apoi la PSD Vâlcea. De fiecare dată era cu zâmbetul pe buze și avea o vorbă bună pentru fiecare. Acum, Vera are nevoie de gândurile noastre bune pentru ca problemele medicale ale fetiței ei să se rezolve și să o poată lua în sfârșit acasă.
Cazul Verei a devenit public, după ce Lucian Mândruță a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre casa în care locuiește Vera și alte mămici aflate în situație ei, casă construită din donații anonime către o fundație din România.
”Veronica e de 6 luni la Grigore Alexandrescu. Fetita ei s-a nascut prematur, cu ceva probleme medicale care au cerut chirurgie si tratament serios.
E un copil dorit, aparut dupa multa vreme. L-a facut in vitro. Sta pe langa el cand poate (copilul e intr-o forma de terapie mai speciala) si e atenta la fiecare miscare. Asa ca nu se indeparteaza la mai mult de cateva sute de metri de cladirea in care e fetita ei de 4 kilograme…. Veronica doarme la spital, in casa asta.
Nu stiam ca se poate si ca poate fi atat de frumos si confortabil. Am fost azi s-o vizitez, dupa ce s-a terminat renovarea, invitat de prietenii de la Fundatia Ronald McDonald. Casa are 16 camere, cu cate doua locuri, baie individuala, bucatarie si loc de joaca pentru copiii care stau aici, intre tratamente, cu parintii lor. Trimiterea se face de medic. Si cazarea nu costa nimic. Sigur, in limita locurilor.
In tara mai e o singura astfel de casa, la Timisoara. Si una dintre sursele de bani e chiar cutia cu donatii, pe care nu stiu cati o baga in seama, la tejgheaua McDonalds.
Nu stiu daca acea cutie va ramane acolo si dupa ce iese legea cea noua a finantarii ONG-urilor. Pentru ca nu stii cine a pus leul – dar trebuie sa-l raportezi statului, cu nume si prenume…
Pana atunci, m-am gandit sa va arat unde e restul vostru de la Big Mac.
Aici. In curte la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Intr-o casa in care parintii pot dormi, visandu-si copiii mari si sanatosi”.