Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În decurs de 2 zile, 4 incendii au fost provocate intenționat în Vâlcea

Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 02.01.2017, la ora 02:07 în comuna Slătioara, sat Mogeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale şi depozit de furaje proprietatea lui C. C.

Până la stingerea incendiului, au ars: tavanul şi structura din lemn a adăpostului de animale şi aproximativ trei tone de fân. Prin intervenția promptă a pompierilor, s-a reușit salvarea mai multor bunuri din gospodărie precum și 12 bovine. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii în mod intenționat a unei surse de aprindere de către o persoană necunoscută.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit, în data de 01.01.2017, pentru stingerea a trei incendii produse în gospodăriile a trei persoane:

– la ora 22:16, în localitatea Vlădești, sat Priporu, la un depozit de furaje unde a ars o cantitate de circa 1,5 tone de fân;
– la ora 00:02, în comuna Măciuca, sat Popesti la un depozit de furaje unde au ars: acoperișul depozitului de furaje construit din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 25 mp. și aproximativ 1,5 t de fân.
– la ora 00:14, în comuna Lăpușata, sat Berești la un depozit de furaje unde a ars o cantitate de 1,5 t. de fân.

Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii în mod intenționat a unei surse de aprindere de către persoane necunoscute.