Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În 3 zile, poliţiştii au lăsat 27 de vâlceni fără permis

În perioada 16 – 19 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au desfăşurat activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă a deplasărilor pe drumurile publice şi reducerea riscului rutier, obţinând următoarele rezultate:

Au constatat 4 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 3 infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 1 infracţiune de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Au constatat şi sancţionat 87 contravenţii la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 9 pentru conducerea de vehicule pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, 33 pentru nerespectarea limitei legale de viteză şi 43 privind încălcarea altor norme referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au aplicat amenzi contravenţionale în cuantum de 27.600 de lei, au reţinut 27 de permise de conducere auto în vederea suspendării dreptului de conducere, dintre care 8 pentru alcool, 15 pentru viteză şi 4 pentru săvârşirea de infracţiuni. De asemenea au reţinut 7 certificate de înmatriculare.