Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMPORTANT: Locuri de muncă la FAURECIA! Se fac angajări la fabrica de la Budeşti

FAURECIA, important grup francez, activ in industria automotive, cu sediul general lângă Paris – Nanterre, înfiinţată în anul 1998 continuă să îşi consolideze semnificativ poziţia de lider pe piaţa echipamentelor auto, aflat intr-o permanenta dezvoltare.
În grupul Faurecia, cei peste 100.000 de angajaţi din cele 320 de fabrici se bucură de condiţii de munca la cele mai înalte standarde şi de beneficii competitive. În România, grupul Faurecia este prezent încă din anul 2003, deschizând de-a lungul timpului 5 fabrici printre care şi fabrica din Vâlcea specializată în producţia de huse pentru scaune auto.
Fabrica de componente auto din Budeşti, judeţul Vâlcea, Faurecia, are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault. În prezent, în fabrica de la Budeşti lucrează peste 1.600 de angajaţi. La Budeşti, Faurecia a investit peste 12 milioane de euro.
Producătorul francez recrutează în prezent angajaţi pentru fabrica de componente auto deschisă în prima jumătate a anului în localitatea Budeşti, la şase kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Faurecia angajează operatori coasere. Candidaţii interesaţi trebuie să ştie că experienţa nu este obligatorie, fiind asigurată formare la locul de muncă. Probele de lucru se susţin de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 15:00.
Adresa: Drumul Faurecia 1, Budeşti
Telefon: 0737.977.239; 0737. 977.046
Condiţii foarte avantajoase:
– salariu atractiv
– Bonusuri lunare
– Tichete de masă
– Transport gratuit
– Asigurare privată de sănătate pentru angajaţi şi copii acestora
– Asigurare de viaţă
– Asistenţă medicală gratuită
– Condiţii de muncă la standarde europene
– Program de lucru în 2 schimburi