Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HAIDEŢI să o ajutăm să trăiască! Are 38 de ani, este mămică şi este bolnavă de cancer

„Numele meu este Mădălina, am 38 ani și sunt bolnavă de cancer” așa începe mesajul sfâșietor al unei mame din Rm. Vâlcea care trăiește de mai bine de o lună o dramă cumplită. În urma unei răceli, la un control de rutină la ganglioni, medicii au constatat că suferă de cancer rinofaringian.

”La un simplu control pentru ganglioni inflamați în urma unei răceli am primit la final diagnosticul de cancer rinofaringian. Conform spuselor medicilor este inoperabil în România și va trebui să încep procedurile de radioterapie și/sau chimioterapie. Însă cel mai bine ar funcționa un nou tip de tratament introdus în practica oncologică și anume imunoterapia. Acest tratament îl pot face la clinicile din strainatate însă costurile sunt mari”.

Rinofaringele este situat sub baza craniului, înapoia foselor nazale, anterior primelor două vertebre cervicale şi deasupra orofaringelui. Manifestările acestui tip de cancer sunt dintre cele mai rele și anume: adenopatie cervicală înalt situată, asimptomatică, surditate de transmisie unilaterală progresivă, acufene (zgomote sau vâjâituri în urechi), epistaxis (hemoragie nazală) recidivant, obstrucţie nazală progresivă, tulburări de deglutiţie, diplopie (vedere dublă), ptoză palpebrală (ochi leneş), dureri faciale faringiene, otalgie (durere în ureche), cefalee.

Mădălina are 38 ani, este căsătorită de 14 ani, are o fetiță de 8 ani şi este una dintre cele mai bune profesoare de limba engleză de la Liceul de Arte “Victor Giulean” din Râmnicu Vâlcea. Fiind o persoană puternică și curajoasă, i-a fost greu să ceară ajutorul celor din jur, dar familia a ajutat-o să înțeleagă că singuri nu se vor putea descurca.

”Doresc să împărtășesc cu voi povestea mea care a început cu aproximativ o lună în urmă. De atunci eu și familia mea trecem printr-o situatie dificilă ce nu poate fi exprimată în cuvinte oricât de mult aș încerca. În viață există și momente dificile așa cum știm cu toții. Însă atunci când ești diagnosticat cu cancer parcă totul se năruiește în jurul tău și simți că pământul a căzut peste tine. Însă trebuie să te ridici și să lupți. Mi-a fost greu să încep a cere ajutor celorlalți. Dar situația prin care trec eu și familia mea m-a făcut să iau această hotărâre.”

Există șanse mari de vindecare pentru Mădălina, însă foarte costisitoate. Aceasta are nevoie de o operație care nu este posibilă decât într-un spital din Turcia sau Germania iar intervenția costă 50.000 Euro, o sumă mult prea mare pentru familia greu încercată.

”Puțin cu puțin înseamnă mult. Oricine ne poate ajuta cu oricât de puțin, ne va ajuta nespus de mult în aceste clipe. Dovezile medicale pot fi puse la dispozitia oricui dorește” a mai spus Mădălina.
Conturile pentru donații sunt deschise pe numele Tudor Asineta Mădălina:
EUR: RO24BTRLEURCRT00M5236601
RON: RO24BTRL03901201M52366XX
Donații se mai pot face și on-line: https://gogetfunding.com/ajutor-pentru-madalina/