Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Jale mare la înmormântarea preotesei ucise sub ochii fetiţei sale de 2 ani

Jale mare la Grădiştea, acolo unde peste 500 de persoane şi-au luat rămas bun azi de la Cătălina Ştefania Popescu, femeia care a fost ucisă joi, 8 octombrie a.c. într-un groaznic accident de circulaţie provocat de un rom de 17 ani.

Slujba de Înmormântare a avut loc la Parohia Obislavu, din localitatea Grădiștea, județul Vâlcea, acolo unde soțul tinerei a fost hirotonisit de curand ca preot. Oamenii au stat pana la final la înmormântare, desi a plouat tot timpul, iar slujba a durat in jur de 2 ore, ea fiind oficiată de foarte mulți preoți.

Soțul si familia Catalinei au plâns neîncetat, durerea dărâmându-i pur şi simplu.

Catalina s-a stins la varsta de 27 de ani, chiar sub ochii fetitei sale de 2 ani într-un tragic accident de circulaţie.

Accidentul de circulaţie a avut loc pe DN 67 B, la kilometrul 50+200 m, iar vinovat de producerea lui este un şofer de 17 ani, de etnie romă. Ionuţ Hurezan, din localitatea Grădiştea, conducea un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, în momentul în care, pe fondul lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului, a derapat, a intrat pe sensul opus şi le-a lovit din plin pe Cătălina Ştefania Popescu, de 27 de ani, şi pe fiica sa de doar 2 ani. Tânăra şi fetiţa sa au fost prinse între BMW şi o maşină parcată pe marginea drumul, maşina din care abia coborâseră.

Şoferul minor a fugit de la faţa locului şi şi-a abandonat maşina, iar victimele au fost transportate la cel mai apropiat spital. Din păcate, la scurt timp, femeia de 27 de ani a murit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit. Fetiţa a fost rănită uşor, ea rămânând totuşi sub supravegherea medicilor.