Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Familiile nevoiaşe din VÂLCEA, ajutate de CRUCEA ROŞIE

Acţiunea Crucii Roşii din Vâlcea de distribuţie a pachetelor alimentare pentru persoanele cu probleme sociale identificate şi transmise de către primăriile din judeţul Vâlcea este aproape de final. Este vorba de 370 de pachete sociale (alimentare) pe care filiala de Cruce Roşie Vâlcea le-a distribuit în localităţile Vlădeşti, Pausesti Maglasi, Baile Olanesti, Cernisoara, Babeni, Ionesti, Sutesti, Dragasani, Galicea, Budesti, Calimanesti, Brezoi, Ramnicu Valcea, Maciuca, Amarasti.

Pachetele au fost realizate din încasarile din urnele amplasate in magazinele Annabella din Ramnicu Valcea pe perioada anului 2014 si din alte donatii si cotizatii stranse de filiala noastra. Realizarea acestora si distributia nu ar fi fost posibile fara sprijinul doamnei Dorina Mutu, adica firma „Annabella”, care nu numai că a sprijinit acţiunea, dar a şi pus la dispoziţie mijloace auto pentru distribuirea ajutoarelor.

„Multumim celor ce au donat aceste sume, celor ce ne ajuta sa ajutam pe cei ce au nevoie mai mult decat noi de ajutor.

Multumim „Annabella”, multumim voluntarilor implicati in distributie, care in vacanta lor scolara s-au mobilizat exemplar.

Vom continua sa realizam astfel de actiuni si in alte localitati ale judetului, pe masura ce mai primim donatii in haine, produse alimentare, incaltaminte, bani, concomitent cu alte actiuni de instruire a elevilor, a tinerilor in ceea ce priveste educatia pentru sanatate, pentru protectie la dezastre etc. specifice Crucii Rosii”, spune Ionuţ Cherăscu, preşedintele Crucii Roşii din Vâlcea.