Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO cu tânăra beată care a făcut SCANDAL la Centrul ANA! A vrut să ducă o minoră să se prostitueze

Situație îngrijorătoare la centrul Ana pentru tineri instituționalizați din Râmnicu Vâlcea. În această seară, în jurul orelor 19.00, o tânără de 18 ani, Mihaela L. a venit în centru, după ce consumase băuturi alcoolice și, se pare că consumase și substanțe interzise, să ia o minoră din centru pentru a o duce să se prostitueze.

Minora a refuzat și a făcut scandal, iar bețiva a acuzat-o pe educatoare că îi strică afacerea. Pedagoga a sunat imediat la 112, iar la fața locului au venit echipaje de la Poliție și de la Ambulanță. La venirea oamenilor legii, Mihaela a rupt-o la fugă, așteptând probabil un moment prielnic să se întoarcă pentru a-i teroriza pe minorii din centrul ANA.

Unul din cunoscătorii crudelor realități de la Centrul Ana ne-a povestit că Mihaela nu este la prima abatere, ea făcând frecvent scandal când este băută sau după ce consumă substanțe interzise. Aceasta provine dintr-o familie dezorganizată din Păușești Măglași și a fost preluată Centrul de Socializare, unde sunt aduși tineri peste 18 ani, care se află în aceeași clădire cu alte două centre, care adăpostesc minori.

Problema care trebuie rezolvată rapid de autorități pentru a fi evitate astfel de situații este mutarea Centrului de socializare în altă parte pentru ca tinerii peste 18 ani să nu mai poată abuza de minorii care ar trebui ocrotiți de stat și lege.

În acest moment, în clădirea din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea funcționează trei centre: la parter, Centrul de Socializare, cu tineri peste 18 ani, la etajul 1, Centrul Ana, cu minori, iar la etajul II, Centrul Andreea, tot cu minori.

Poliția din Vâlcea a părăsit în urmă cu puțin timp centrul, însă acolo scandalurile se țin lanț, oamenii legii fiind chemați de cel puțin 2 – 3 ori pe săptămână.

vom reveni