Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EXPOZIŢIE CARITABILĂ „MIRACOL PENTRU DANIELA”. Viaţa micuţei artiste depinde de 60.000 euro

Daniela Oncescu pictează îngeri şi sfinţi cu toată inocenţa copilăriei. Are doar 9 ani. Ar fi trebuit să fie acum acasă şi, ca toţi copiii, să-i aştepte pe Moş Nicolae şi pe Moş Crăciun. Îi aşteaptă, într-adevăr, însă nu acasă ci, din păcate, la spital, după ce a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă. Nu-i aşteaptă cu dulciuri şi jucării, ci cu un miracol. Un miracol pe care noi putem să-l facem posibil. Viaţa Danielei poate fi salvată doar printr-o operaţie dificilă, dar şi foarte costisitoare, ce se poate face doar în străinătate. Operaţia costă 60.000 de euro.

Pentru a o ajuta pe Daniela, Filiala Vâlcea a Uniunii Artiştilor Plastici organizează o acţiune caritabilă la Galeriile Artex. Vor fi expuse spre vânzare lucrările Danielei Oncescu şi lucrări donate de artişti profesionişti. Ne vom aduna aici cu toţii pentru viaţa micii artiste şi vă invităm să vă alăturaţi acestui demers, în pragul marii sărbători creştine a Naşterii lui Iisus Hristos. Puteţi să achiziţionaţi o lucrare de artă dar, mai presus de orice, puteţi salva o viaţă de copil.

Evenimentul va avea loc vineri, 8 decembrie 2017, la Galeriile Artex din Râmnicu Vâlcea şi va continua şi cu ocazia Târgului de Artă, organizat în acelaşi loc, pe data de 19 decembrie 2017.