Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto facebook Ayman Mohyeldin

EMOȚIONANT: Cristiano Ronaldo, de mână cu copilul sirian, căruia i-a pus piedică jurnalista maghiară

foto facebook Ayman MohyeldinGest emoționat făcut de Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Înaintea meciului cu Granada, care s-a terminat cu 1 – 0, Ronaldo a ieșit pe teren, însoțit de un copil sirian, Zaid. Băiețelul și tatăl său au ajuns celebri în toată lumea, după ce o jurnalistă maghiară le-a pus piedică atunci când aceștia erau refugiați și încercau să fugă de autorități în apropierea graniţei cu Serbia.

Imediat după incident, tatăl băiețelului a primit o ofertă de muncă de la directorul echipei Getafe din Madrid. Miguel Angel Galan a fost impresionat de agresiunea la care a fost supus sirianul și aflând că acesta a fost antrenor la clubul Al-Fotuwa Deir-ez-Zor.

Calvarul nu s-a terminat pentru familia lui Mohsen deoarece soția sa și alți doi copii ai săi se află în Turcia, încercând să obțină azil politic. Cu ajutorul oficialilor centrului, sirianul speră să-și întregească familia.

Oricum, zâmbetul copilului, în timp ce merge pe teren ținându-și de mână idolul, ar trebui să declanșeze serioase semnale de alarmă pentru noi toți și să înțelegem că și oamenii care fug de război sunt tot ființe umane.