Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EMOŢIONANT: A născut o fetiţă, cu preţul vieţii

Pentru Mihaela, o tânără de 24 ani din Agigea, Constanţa, cel mai frumos moment din viaţa unei mame, cel al naşterii, s-a transformat într-o condamnare la moarte, din cauza cancerului renal, care a răpus-o la două zile după ce a născut o fetiţă minunată. Tânăra a aflat că are cancer renal chiar în urma ecografiei care a arătat că poartă în pântece un prunc.

Medicii i-au recomandat să întrerupă imediat sarcina, ca să-i poată scoate rinichiul bolnav. În ciuda recomandărilor medicilor, Mihaela a refuzat categoric să facă avort sau să primească tratament, care ar fi afectat în vreun fel dezvoltarea copilului ei, pe care şi l-a dorit atât de mult. Pe tot parcursul sarcinii, tânăra s-a luptat cu boala şi a făcut tot ce era omeneşte posibil pentru fetiţa din pântecele ei.

Când sarcina a ajuns la 34 de săptămâni, Mihaela era în stare gravă la spital şi medicii au decis să-i facă cezariană pentru a-i salva fetiţa, care a venit pe lume cântărind doar două kilograme, însă sănătoasă.

Mama ei, în schimb, măcinată de cancer şi slăbită din cauza sarcinii, a început să se simtă din ce în ce mai rău. La două zile după naştere, femeia s-a stins fără să apuce să-şi strângă în braţe fetiţa, care a primit, în amintirea mamei, numele Maia Mihaela.

„Îi vom spune cine a fost mama ei şi ce a făcut pentru ea”, a zis, printre lacrimi, soţul femeii, care poartă la gât un lănţişor cu verigheta şi inelul de logodnă ale mamei copilului lui.