Acasă Social E OFICIAL! TRANSALPINA SKI RESORT se deschide pe 4 ianuarie 2016

E OFICIAL! TRANSALPINA SKI RESORT se deschide pe 4 ianuarie 2016

foto hunedoaralibera.ro

foto hunedoaralibera.roPârtia de schi de la Obârșia Lotrului, TRANSALPINA SKI RESORT, se deschide oficial în data de 4 ianuarie 2016. Ca și în anii precedenți, administrarea pârtiei va fi făcută în baza unui parteneriat public privat: primăria Voineasa și firma Acomin, cea care, de altfel, a și construit pârtia, și abia în decembrie 2015 și-a primit banii. Guvernul Cioloș a decis, în cadrul unei ședințe de guvern, să aloce bani pentru primăriile care aveau arierate mai vechi de 90 de zile, iar primăria Voineasa se afla pe primul loc la capitolul datorii, din pricina investiției de la Obârșia Lotrului.

”Nu degeaba am tot făcut dansul zăpezii, nu am ținut pumnii strânși în van: am primit câțiva centimetri de zăpadă și MULTE multe grade SUB zero!

Așadar tunurile merg la foc continuu, ratrakurile zburdă pe domeniu ca să bată bine stratul, iar de Luni încolo ne vedem pe pârtie!

Bineînțeles că NU ne oprim din dansat și chemat zăpada, deoarece ne-am pus în cap să avem destulă zăpadă până undeva prin Iulie.

Până una-alta, iată programul: Luni, 4 Decembrie, ora 09:00, întâlnirea este la gondolă. Restul E POVESTE!

Echipa Ski Resort Transalpina vă urează un An Nou Maxim!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ski Resort Transalpina.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here