Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Directorul Ambulanţei Vâlcea va fi înmormântat şa biserica din Goranu

Petre Duinea a murit în data de 16 iunie a.c. la Bucureşti, la Spitalul Militar, iar corpul său neînsufleţit va fi adus acasă, la Vâlcea, în această seară. Trupul neînsufleţit al lui Petre Duinea va fi depus la casa acestuia din Goranu. Înmormântarea va avea loc vineri, 18 iunie a.c., în jurul orelor 12.00 la biserica din Goranu cu hramul „Sfinţii Mihail şi Gavril”. Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la Petre Duinea o pot face începând cu data de 17 iunie, în jurul prânzului, la casa sa din cartierul Goranu din Râmnicu Vâlcea.

Petre Duinea conducea Ambulanţa Vâlcea de mai bine de 2 ani. Implicat cu adevărat în problemele de la Ambulanţă, sufletist, mereu găsea câte o vorbă bună pentru fiecare şi un zâmbet. Aşa şi-l amintesc colegii de la Ambulanţă, care spun că se va simţi lipsa lui Petre Duinea din mijlocul lor.

A trăit cu o demnitate, deşi din cauza bolii, medicii au fost nevoiţi să-i taie un picior, care se cangrenase. Bolnav fiind, acesta a încercat să învingă în lupta cu cancerul, implicându-se activ în activităţile de la Ambulanţa Vâlcea. A scris nenumărate memorii către superiorii săi de la Bucureşti pentru a le explica necesitatea unui punct de salvare la pârtia de la Obârşia Lotrului sau despre faptul că este nevoie de angajări, echipajele fiind descompletate. Petre Duinea s-a gândit şi la starea jalnică a parcului auto de la Ambulanţă, şi chiar în urmă cu o săptămână Ministerul Sănătăţii a repartizat o ambulanţă de tip B către Vâlcea. La insistenţele lui Petre Duinea, ministerul a mai dat încă o maşină de salvare pentru Ambulanţa Vâlcea.

Aşa îl amintesc colegii săi pe Petre Duinea: bun, sufletist, implicat, care punea problemele Ambulanţei mai presus de ale sale. În urma unei lupte crâncene cu nemilosul cancer osos, Petre Duinea ne-a părăsit la 43 de ani! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mesaj de condoleanţe de la Cristian Buican

Stingerea din viaţă a domnului Duinea Petre, manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi important membru PNL Râmnicu-Vâlcea, reprezintă o pierdere însemnată atât pentru familie şi pentru cei care l-au cunoscut, cât şi pentru sistemul sanitar din judeţul Vâlcea. Încetarea din viaţă a colegului nostru ne afectează pe toţi, deoarece a lucrat ani de zile alături de noi şi ne-a lăsat amintiri nepreţuite.

În faţa acestei triste despărţiri, îmi exprim sincere condoleanţe familiei şi un gând de mângâiere şi alinare.

Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!