Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Direcţia de Sport Vâlcea a finalizat proiectul DESCOPERĂ-ȚI ORAȘUL!

Conştientizând importanţa cunoașterii instituțiilor și a faptului că activitatea acestora ne influențează în mod direct, în săptămâna „Școala Altfel”, DJST Vâlcea a desfășurat, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, a III a ediție a proiectului „Descoperă-ți orașul!”. În cadrul proiectului, după ce au avut la dispoziție un suport informațional cu date generale, 20 de tineri din liceele municipiului Rm Vâlcea au fost invitați la sediile a mai multor instituții, în vederea familiarizării cu activitatea și modul de organizare al autorităților ce au un impact direct asupra viitorului lor.

Pe această cale, DJST Vâlcea mulțumește conducerilor Agenției de Plăți și Intervenții in Agricultură, Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Consiliului Județean Vâlcea, Instituției Prefectului Vâlcea, Primăriei Municipiului Rm. Vâlcea, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Tribunalului Vâlcea pentru timpul acordat grupului de elevi și pentru informațiile oferite în vederea cunoașterii.

La finalul acțiunii, tinerii au fost invitați la dezbaterea finală unde au fost evaluate cunoștințele acumulate in urma acestei experiențe, au fost împărtășite impresiile și impactul acțiunii asupra carierei dorite.

La rândul lor, elevii participanți, vor relata colegilor din liceu experiența, prin intermediul dezbaterilor din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor.