Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DE RÂSUL CURCILOR! Românii au fost trimişi să scoată bani de pe cardul de sănătate

În România este o adevărată isterie în privinţa cardurilor de sănătate, iar de la 1 mai în mai multe judeţe din România bancomatele au fost blocate. Nu a fost vorba de vreo eroare bancară, ci au fost blocate de miile de români care au introdus cardurile de sănătate în ele.
Pe Facebook a devenit chiar viral îndemnul de a se scoate bani de la bancomate cu cardul de sănătate: „Fiecare card de sănătate vine cu o sumă de 3.000 RON. Această sumă reprezintă o subvenţie de la UE. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi cardul de sănătate în orice bancomat înainte de a fi activat”.
Dar, mai glumeţi chiar decât cel sau cei care au avut năstruşnica idee, sunt comentariile primite: „Confirm, am scos 2000 să iau o plasmă. Restul îi păstrez pentru promoţia Lidl la drujbe”, „Nu scoateţi banii că nu sunt mulţi şi se cheltuie repede. Dacă tăiaţi cipul merge băgat în mobil şi aveţi minute gratuite nelimitate cu medicul de familie!”, „Pe lângă cei 3000 mai sunt 2000 de euro pentru programul primul fraier. Încercaţi”, ” Am înţeles că-ţi măreşte limita de credit dacă-l duci la mormântul lui Arsenie Boca, adevărat?”.