Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONCERT CARITABIL: Crucea Roşie a strâns donaţii pentru achiziţionarea unei ambulanţe

Societatea Naţională de Crucea Roşie din România – Filiala Valcea a organizat marţi, 5 decembrie 2017, un concert caritabil. Evenimentul a avut loc sub forma unui Concert caritabil, la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Rm.Valcea, de la ora 18.00 şi a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unei ambulanţe.

„În urma acţiunii de marţi seara, de la Filarmonica din Râmnicu Vâlcea s-au strâns 5600 lei, însă mergem înainte şi încercăm să mai strângem pentru că o ambulanţă ne este absolut necesara. Şi cum nu suntem finanţaţi de stat, trebuie sa ne descurcam. O vom face aşa cum reprezentanţii Crucii Roşii din România o fac de 141 de ani”, ne-a declarat directorul Ion Cherăscu.

„Vrem să mulţumim pentru implicarea deosebită şi sprijinul adus de către soprana Camelia Clavac şi grupul vocal „Angel’s voices”, Ru Apollo şi Palatul Copiilor din Râmnicu Vâlcea cu un cuplu de dansatori campioni naţionali multipli, Grădiniţa Happy Kids. Apoi, au evoluat elevi ai liceului Băbeni, conduşi de prof. Bădiţoiu Elena, membri ai Ansamblului folcloric al Casei de Cultura Dragoş Vrânceanu.
Excepţional moment au avut elevii corului Liceului Teologic Sf. Nicolae Rm. Vâlcea… conduşi de dirijor preot Codruţ Dumitru Scurtu. Pe scenă au mai evoluat elevi ai Liceului de arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, coordonaţi de profesorul Robert Pâlşu”, ne-a declarat vicepreşedintele Andra Bica.