Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CAMPANIA IZOLAŢI FĂRĂ VOIE! Strigătul disperat al unei mame din Râmnicu Vâlcea

Până să înceapă nebunia asta cu COVID-19, Larisa muncea cu ziua, la curăţenie şi astfel putea să se întreţină pe ea şi fiica ei de 4 ani. Acum, toată lumea este izolată, iar Larisa a rămas fără nicio posibilitate de a-şi câştiga traiul zilnic. Mai are câţiva bănuţi puşi de o parte, dar şi aceştia au început să se împuţineze.
„Din păcate, suntem mulţi care ne aflăm în izolare, fără niciun sprijin. Sunt izolată în casă din data de 10 martie de când s-au închis grădiniţele împreună cu fiica mea. Nu am mai putut merge la muncă nicăieri fiindcă sunt obligată să stau acasă să mă ocup de fetiţa mea, nu am în grija cui să o las ca eu să merg undeva la muncă… Mai mult, acum toată lumea e izolată şi nu mai au nevoie de femeie la curăţenie.
Nu am niciun sprijin absolut de la nimeni, nici financiar, nici nimic. Înainte, cât copilul meu stătea la grădiniţă, mai mergeam şi eu să fac curat la anumite persoane, dar acum nu mai am cum să fac asta. E groaznic. pe zi ce trece, resursele se împuţinează şi te uiţi că rămâi cu cămara şi frigiderul gol”, ne-a scris, disperată Larisa.
Campania IZOLAȚI FĂRĂ VOIE este o iniţiativă a lui Mihai Ghebrea, director la Casa Pinocchio Babeni și președinte Asociaţiei Orfanilor din Casele de Copii-AOCC Vâlcea.
„Campania a plecat din proprie inițiativă ca urmare a mesajului disperat al familiei cu 7 copii care mi-a scris. Eu sper sa fie cât mai mulți care donează pachete, iar pentru cei care nu pot ieși din casa pot face donații in conturile afișate specificând la detaliile tranzacției pentru IZOLAŢI FĂRĂ VOIE. Avem tineri din AOCC care participa la distribuire a pachetelor pentru cei izolați fără voie”, susţine Mihai Ghebrea.
Campania se referă la ajutorarea persoanelor care au fost izolate de autorități și au rămas fără resurse financiare din cauza faptului ca nu se pot duce la munca, mai ales cei care munceau cu ziua. Cei care doresc să doneze alimente şi bunuri, perisabile, dar şi neperisabile, o pot face la sediul FUNDAŢIEI ORPHEUS din Râmnicu Vâlcea, strada Carol I nr. 3 – 5, centrala bloc Filipin. în fiecare zi, între orele 11.00 – 14.00. Pentru contact puteti suna la 0745268444 – Magda Popescu.
Aici aveți conturile unde puteți dona:
IBAN – CONT LEI
RO39 RNCB 0318 0288 1474 0001
IBAN – CONT EURO
RO45 RNCB 0263 0288 1474 0024
BIC
RNCBROBU
IMPORTANT! Vă rugăm să scrieți la detaliile tranzacției IZOLAȚI FĂRĂ VOIE