Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Un bărbat s-a aruncat de pe un bloc turn din faţa Spitalului Judeţean Vâlcea

UPDATE: Bărbatul care s-a aruncat de pe blocul turn din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea are 36 de ani, se numeşte George Costache, locuieşte cu familia într-un bloc din Cartierul Nord şi este tatăl a două fetiţe. Conform cadrelor medicale de la spital, el a suferit multiple fracturi la picioare şi la coaste, rămânând sub observaţie.

Un vprbat s-a aruncat astăzi, 16 iunie, în jurul orei 16:00, de pe un bloc cu zece etaje situat în faţa Spitalului Judeţean Vâlcea. Administratorul blocului ne-a declarat că a vorbit astăzi cu bărbatul, care nu este din zonă. Acesta a fost văzut toată ziua plimbându-se în jurul blocului, iar când a fost întrebat ce doreşte, a spus doar că vrea să intre în bloc. Pentru că atitudinea bărbatului era dubioasă, administratorului nu l-a lăsat să intre, dar, din nefericire, acesta a găsit la un moment dat uşa de acces în scară din spatele blocului deschisă.

Intrând pe scara blocului cu zece etaje, bărbatul a forţat uşa de ieşire pe bloc şi s-a aruncat. Căzătura i-a fost atenuată, aterizând într-un copac. Fiind transportat de urgenţă la spital, viaţa nu i-a fost pusă în pericol. În acest moment acesta se află internat la secţia UPU a Spitalului Judeţean Vâlcea, cu multiple fracturi la membrele inferioare.

Vom reveni cu amănunte.